Newsletter

Galeria

Tuńczyk z serem dżersejowym Ciasteczka z sardelami Ciasteczka ze szczypiorkiem Orzeszki

Warszaty Kuchni Hiszpańskiej

Dn. 12.03 we współpracy z Zespołem Szkół Spożywczo-Gastronomicznych w Warszawie, online ul. Komorska 17/23, health naszymi przyjaciółmi z deSabor, sickness przy współudziale przedstawicieli Hiszpańskiej Ambasady w Polsce oraz Biura Radcy Handlowego Ambasady Hiszpanii w Warszawie zorganizowaliśmy warsztaty kuchni hiszpańskiej dla najlepszych uczniów Zespołu Szkół. Warsztaty cieszyły się wielkim zainteresowaniem i zakończyły się pełnym sukcesem. Współpracę w zakresie kształcenia młodych kucharzy i propagowania hiszpańskiej kuchni w Polsce na pewno będziemy kontynuować.

W ramach warsztatów twórca Carmona Tapas Bar (Bartłomiej Gołebiowski) oraz Szef Kuchni Carmona Tapas Bar (Maria Najgrodzka) przeszkolili kilkudziesięciu uczniów szkoły. Przygotowaliśmy klasyczne dania kuchni hiszpańskiej: Tortillę oraz Paellę, a także zapoznaliśmy uczniów z kulturą tapas oraz przygotowaliśmy kilka rodzajów tapas w ramach prezentacji.

Wideorelacja na YouTube:

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • Google Buzz
  • Gwar
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Wykop

Comments are closed.