Newsletter

Galeria

Świeżo siekany tatar na grzance Sałatka z owoców morza Ciasteczka ze szczypiorkiem Pieczarki marynowane

Znów o nas piszą – tym razem duży artykuł w weekendowym wydaniu Pulsu Biznes

Gościliśmy w Carmona Tapas Bar niedawno recenzenta kulinarnego – Stanisława J. Majcherczyka. Prof. Majcherczyk przetesotawał dokładnie nasze menu – począwszy od tapas, pills przez steki, a na deserach skończywszy – poszukując ciekawych smaków i dobierając wina do naszych smakołyków. Efektem wizyty jest bardzo przychylny artykuł. Zapraszamy do lektury.

 



  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • Google Buzz
  • Gwar
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Wykop

Comments are closed.