Newsletter

Galeria

Empanadas Sałatka z owoców morza Patatas Bravas Orzeszki

Piszą o nas


Carmona Tapas Bar przez ponad rok działalności doczekała się już kilku miłych recenzji zarówno w mediach drukowanych, sovaldi jak i elektronicznych. Mamy swoje strony oczywiście na najpopularniejszych portalach gastronomicznych (gastronauci.pl, sickness gastrowawa.pl), store gdzie zebraliśmy już sporo opini.

Pisały też już o nas media drukowane. Recenzent pulsu biznesu zachwycał się stekami (2011.07.04 Zaskakujący stek), a nasze dania pojawiły się też w branżowych pismach C&C (W Mackach Smaku) oraz Emocion und Technik (Tapasów Czar).

Ostatnio ukazał się także duży artykuł w weekendowym wydaniu Pulsu Biznesu – prof. Stanisław J. Majcherczyk bardzo przychylnie ocenił nasze tapas oraz, znów, steki (Carmona Tapas Bar w Pulsie Biznesu).

Z wielką przyjemnością zawiadamiamy również, iż nasza szefowa kuchni, Maria Najgrodzka zakwalifikowała się do konkursu na Kucharza-Odkrycie Roku 2012, o czym donosił miesięcznik Kuchnia (Maria Najgordzka – Kucharz Odkrycie Roku 2012 Miesięcznika Kuchnia).

Gościliśmy też u siebie kilku bloggerów kulinarnych, którzy byli na tyle mili aby napisać o nas recenzję. Była u nas na przykład Warszawska Grupa Czarnej Oliwki (04.04.2011) czy Fro (21.02.2012)

Carmona Tapas Bar brała także udział w akcji Polskiej Akcji Humanitarnej “Kulinarny Stół Pajacyka”. Efektem naszej współpracy było zebranie środków na dożywianie dzieci w Polsce w ramach akcji Pajacyk. A przy okazji wzięliśmy udział w wydaniu książki kucharskiej pt. “Gotuj z Sercem”. Wyglądało to tak: Str1, Str2, Str3, Str4.

Pisały także o nas inne media internetowe – np. portal LuxLux. O tu: Carmona Tapas Bar w portalu LuxLux

  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • Google Buzz
  • Gwar
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Wykop